Aftellen naar Het StampEvent Editie 9! Op 26 mei 2018 in Ophemert (bij Tiel)

Courtesy of Go Mylo Countdown

StampEvent.nlis een initiatief van:
Stampin' Treasure
en
Atelier Negen

Workshops

Alle genoemde bedragen van de workshops zijn inclusief:
- Materiaalpakket voor het project/de projecten
- Gebruik van aanwezige tools beschikbaar gesteld en eigendom van de organisatie
- Koffie/Thee/Water gedurende de het hele event (10.00 - 16.00 uur)
- Lunch

Mocht blijken dat het project of de projecten niet binnen de gestelde tijd kan of kunnen worden afgerond, dan kun je het thuis verder afmaken.

Er zijn voldoende voorbeelden aanwezig; voor elke deelnemer zijn er projectbeschrijvingen beschikbaar.
Alle voorbeelden en beschrijvingen mogen gefotografeerd worden; echter mogen de voorbeelden niet meer naar huis worden genomen.

Een aantal zaken dienen zelf te worden meegenomen; hiervan komt een lijstje beschikbaar op de website en per mail naar alle deelnemers, voorafgaand aan het StampEvent. Mocht je niet in bezit zijn van één van de materialen, dan is dit wellicht van een tafelgenoot te lenen (Deze tools/materialen hoeven uiteraard niet van Stampin' Up! te zijn!).

Kleding

Tijdens workshops wordt er gewerkt met lijm/inkt/tools. Wij verzoeken je hier rekening mee te houden. Voor eventuele schade aan of mogelijk verlies van kleding en/of andere eigendommen is de organisatie van StampEvent.nl niet aansprakelijk.

Betaling

Na je inschrijving ontvang je een digitale factuur van StampEvent.nl voor het event waarvoor je je hebt ingeschreven. Pas na betaling van het factuurbedrag is je inschrijving volledig afgerond en ben je zeker van een plaats. Inschrijven kan tot de aangegeven datum op de website, voor aanvang van het event of in overleg met de organisatie.

Annuleren

Mocht je door omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn op een event van StampEvent.nl, dan is dat in de eerste plaats heel vervelend voor jezelf. Je kunt tot één maand voor aanvang van het event, zonder opgave van reden je inschrijving annuleren. In dat geval vindt er een restitutie plaats van € 30,-.
Mocht je binnen de periode van een maand voor aanvang van het event moeten annuleren, dan kan er helaas geen restitutie plaatsvinden van de betaalde gelden. Wij kunnen je dan wel tegen betaling van de verzendkosten (geldend tarief van PostNL) het materiaalpakket toesturen. Het is ook mogelijk om iemand anders in jouw plaats naar het event te laten komen; dit dient echter wel schriftelijk te worden doorgegeven.
De organisatie houdt zich het recht voor het event te cancelen bij onvoldoende deelnemers. In dit geval zullen alle betaalde bedragen worden teruggestort.

Aansprakelijkheid

De organisatie van StampEvent.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor zaken die door derden of door de deelnemer zelf veroorzaakt worden.
Deelname geschied op eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer.

Heb je liever een printbare versie van deze voorwaarden?
Download deze dan hier.

StampEvent Editie 9

Jij komt toch ook???

De 9e editie van het StampEvent staat gepland op zaterdag 26 mei 2018
Locatie: Huis OpHemert in Ophemert (bij Tiel)

Een creatief, gezellig StampEvent met voornamelijk producten van Stampin' Up!

Dat wil je niet missen...