Organisatie

StampEvent | Stampin' Up!
StampEvent | Stampin' Treasure
StampEvent | Atelier Negen

Schrijf je in; SUPERLEUK!!!

StampEvent | Inschrijven

Het StampEvent editie 15, gepland op zaterdag 15 mei 2021 is vanwege alle maatregelen rondom COVID-19 een StampEvent@Home.


Wat kost het | Wat krijg je...

Voor € 45,- inclusief verzendkosten ben jij deelnemer!
Jij schrijft je in en je krijgt:

  • een zeer compleet materiaalpakket
  • uitgebreide beschrijvingen
  • toegang tot instructiefilmpjes
  • de hele dag door online live-sessies waarin extra uitleg wordt gegeven en waarin je vragen kunt stellen.

We sturen je een paar dagen voor het StampEvent een mail met daarin de inlogcode(s) voor de online live-sessies en naar de aanvullende bestanden en instructiefilmpjes.

Mocht je op de dag zelf niet online kunnen zijn, dan kun je ook prima met het pakket aan de slag! En mocht je er niet uitkomen, dan kun je ons altijd een vraag stellen.


Wat heb je nodig tijdens het StampEvent?

We gaan ervan uit dat je zelf in bezit bent van basismaterialen; snijapparaat (trimmer), schaar, potlood/pen, clearblocks (om te stempelen, inkt en dergelijke.

Mocht dat niet het geval zijn, laat het ons weten, dan adviseren we je graag en kun je de benodigde Stampin' Up! producten via ons bestellen.


Stampin' Up! producten bestellen...

Normaal stellen wij onze eigen stempelsets en dergelijke ter beschikking om tijdens het StampEvent te gebruiken. Dat kan nu natuurlijk niet, dus daarom bieden we je de mogelijkheid om de stempelsets, ponsen, stansen en dergelijke, die wij gebruiken voor de projecten, te bestellen naast je materiaalpakket.

Zodra de projecten bekend zijn, en we weten welke Stampin' Up! producten daarvoor zijn gebruikt, ontvang je een mail met de mogelijkheid om deze producten te bestellen. Deze worden dan gelijktijdig met je materiaalpakket geleverd. De extra verzendkosten nemen wij voor onze rekening!


Bedankt en trots!!!

Wij zijn trots dat we het StampEvent alweer voor de 15de keer organiseren.
En dat jij er deze keer bent is SUper!; Bedankt daarvoor!

Wij gaan voor jou aan de slag met het bedenken en uitwerken van de projecten en houden je op de hoogte van de voorbereidingen via de socialmedia kanalen en via e-mail.

Er is nog maar 1 ding dat jij nu moet doen...

...INSCHRIJVEN...!!!

Editie 15

StampEvent | Editie 15

Leuk dat je meedoet op zaterdag 15 mei 2021!

We vinden het leuk dat je deze dag met ons gaat beleven en wensen je alvast een geweldig mooi en creatief StampEvent@Home!
#creatief #improviseren #momentjevoorjezelf

All rights reserved @StampEvent - Voorwaarden