Organisatie

StampEvent | Stampin' Up!
StampEvent | Stampin' Treasure
StampEvent | Atelier Negen

Programma editie 15

StampEvent | StampinTreasure | Atelier Negen

Het programma voor StampEvent editie 15 op zaterdag 15 mei 2021 is vanwege alle corona maatregelen aangepast. Deze versie is definitief een @Home versie geworden. Er zullen gedurende de dag verschillende online live-sessies worden georganiseerd.

Hieronder in het kort het programma voor het StampEvent.

Over de creatieve inhoud van het programma zullen wij gaande weg Sneak Peeks plaatsen op onze facebookpagina en instagram.

10:00 - Start ochtendprogramma via online live-sessie
11:30 - Online live-sessie
13:30 - Start middagprogramma via online live-sessie
15:30 - Online live-sessie met om 16:00 uur afsluiting van StampEvent editie 15

Om deel te kunnen nemen schrijf je in en ontvang je een zeer rijk gevuld workshoppakket. Dit pakket ontvang je in de week voor 15 mei via DHL op het door jou opgegeven adres. Eventueel bestelde producten worden gelijktijdig geleverd.

Het workshoppakket bevat alles; het papier, lint, versieringen en duidelijke werkbeschrijvingen, waarmee je de projecten kunt maken. We gebruiken stempels, stansen/ponsen en andere producten van Stampin' Up! om de projecten te maken.

Normaal tijdens een StampEvent stellen wij als organisatie onze spullen ter beschikking om te kunnen stempelen/stansen en dergelijke. Dat is in een @Home versie onmogelijk.

Je kunt de producten, waarmee we hebben gewerkt, toevoegen aan je workshoppakket. Hierover ontvang je in de loop van de tijd een mail met de mogelijkheden. Uiteraard kun je ook andere stempelsets/stansen/ponsen gebruiken, daar ben je helemaal vrij in.

Verder zijn er de standaard tools/gereedschappen die je normaal gebruikt om je creatieve projecten mee te maken handig om klaar te leggen; denk hierbij aan een trimmer (snijapparaat), schaar, liniaal, pen/potlood; kortom de 'Eerste-Hulp-Creatieve-ToolKit'.
Mocht je deze basismaterialen niet hebben, dan kun je die uiteraard ook bestellen. Neem even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op als je hier vragen over hebt of stel je vragen tijdens de inschrijfprocedure.

Een exacte opgave van handige tools om te gebruiken en ook de inloggevens voor de online live-sessies, ontvang je in de week van 10 mei.


Craftingbox

StampEvent | Editie 15

All rights reserved @StampEvent - Voorwaarden