Organisatie

StampEvent | Stampin' Up!
StampEvent | Stampin' Treasure
StampEvent | Atelier Negen

Programma editie 15

StampEvent | StampinTreasure | Atelier Negen

Het programma voor StampEvent editie 16 op zaterdag 6 november 2021 wordt weer een live editie! In Huis Op Hemert (te Ophemert; vlakbij Tiel).

Wil je liever het pakket thuis ontvangen en zelf aan de slag; dat kan ook! Geef dat aan bij je inschrijving/bestelling.

Hieronder in het kort het programma voor het StampEvent-live.

Over de creatieve inhoud van het programma zullen wij gaande weg Sneak Peeks plaatsen op onze facebookpagina en instagram.

10:00 - Start ochtendprogramma
12:30 - Lunch
13:30 - Start middagprogramma
16:00 - Aflsluiting StampEvent editei 16

Om deel te kunnen nemen schrijf je in en ontvang je een zeer rijk gevuld workshoppakket. Dit pakket ontvang je als je naar Ophemert komt op zaterdag 6 november en als je de thuiseditie hebt besteld in de week voor 6 november via DHL op het door jou opgegeven adres. Eventueel extra bestelde producten worden gelijktijdig geleverd.

Het workshoppakket bevat alles; het papier, lint, versieringen en duidelijke werkbeschrijvingen, waarmee je de projecten kunt maken. We gebruiken stempels, stansen/ponsen en andere producten van Stampin' Up! om de projecten te maken. Op zaterdag 6 november stellen wij onze spullen ter beschikking. Voor de thuiseditie kun je de bundle en eventuele extra producten bestellen, of wees creatief met wat je reeds in huis hebt.

Je kunt Stampin' Up! producte, toevoegen aan je workshoppakket. Geef dit door bij je inschrijving/bestelling.

Verder zijn er de standaard tools/gereedschappen die je normaal gebruikt om je creatieve projecten mee te maken handig om klaar te leggen; denk hierbij aan een trimmer (snijapparaat), schaar, liniaal, pen/potlood; kortom de 'Eerste-Hulp-Creatieve-ToolKit'.
Mocht je deze basismaterialen niet hebben, dan kun je die uiteraard ook bestellen. Neem even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op als je hier vragen over hebt of stel je vragen tijdens de inschrijfprocedure.

Een exacte opgave van handige tools om te gebruiken, ontvang je in de week van 1 november.

Editie 15

StampEvent | Editie 16

Craftingbox

StampEvent | Editie 15

All rights reserved @StampEvent - Voorwaarden